Ota treenistä ansaittu tauko rapujuhlien aikana

Kehonrakennus edellyttää erittäin tarkoin harkittua treeniaikataulua ja viimeisen päälle hiottua ruokavalioita. Koska tähtäimessä on kehon rasvaprosentin pudottaminen minimiin ja lihasmassan kasvattaminen maksimiin, se, mitä suusta laittaa alas, vaikuttaa merkittävällä tavalla kehonrakennuksen lopputuloksiin. Tauoilla ja lomalla myös kehonrakennukseen parissa treenaavat saavat toki nauttia hyvästä ruoasta ja rentoutumisesta – omien henkilökohtaisten tavoitteiden ja treeniohjelman puitteissa.

Kaikki tarvittava rapujuhliin verkosta

Koska kattaus ja koristelu on rapujuhlien A ja O, monet aloittavat juhlien valmistelut jo hyvissä ajoin ennen itse juhlaa. Ajan säästämiseksi kaikki tarvittava aina koristelusta kattaukseen ja baaritarvikkeista rapuhattuihin on helppo tilata yhdestä ja samasta paikasta vaikkapa suoraan kotiovelle. Kun valmistelut on hoidettu etukäteen, itse rapujuhlat on helppo polkaista käyntiin rennosti. Näin juhlien isäntäväkikin saa nauttia hyvästä seurasta ja herkullisesta ruoasta.

Mitkä rapujuhlat?

Ruotsista lähtöisin ja sittemmin suomenruotsalaisten kautta myös Suomeen levinnyt juhla on nimensä mukaisesti juhla, jolloin nautitaan herkullisia rapuruokia yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Rapujuhlia juhlitaan loppukesän aikana. Juhlatarjoilun pääosassa ovat luonnollisesti ravut, mutta kylkeen on mahdollista tarjoilla muitakin ruokalajeja.

Monipuolisen tarjoilun ansiosta myös kovaa treenaavat voivat valita lautaselleen runsaasti proteiinia, terveellisiä rasvoja ja hitaita hiilihydraatteja. Koska alkoholi voi olla myös treenitauon aikana täysin kiellettyä, rapujuhlissa on usein tarjoiltavana myös alkoholittomia juomia, kuten kivennäisvettä, alkoholitonta viiniä ja mocktail-juomia.